Άνθη αμυγδαλιάς, νέες πατάτες και πεινασμένα ποντίκια

0
Άνθη αμυγδαλιάς, νέες πατάτες και πεινασμένα ποντίκια

Γεια σου και πάλι! Μπορεί να βρέχει, μπορεί να κάνει παγωμένο κρύο, αλλά είναι αδύνατο να μην έχετε ένα χαμόγελο στα χείλη σας αυτή την εποχή, ειδικά αν είστε κηπουρός. Ροζ άνθος πλημμυρίζει την αμυγδαλιά μου, οι μανόλιες είναι στα καλύτερά τους που κόβουν την ανάσα και περισσότεροι νάρκισσοι ανοίγουν κάθε μέρα.

Ο Oakley λατρεύει να φωτογραφίζει βόμβα

Το καλύτερο από όλα είναι ότι όλα τα φρένα είναι κλειστά για σπορά και μπορώ να στριμώξω το θερμοκήπιο με όσους δίσκους σπόρων μπορώ να στριμώξω στα ράφια μου. Τώρα είναι Απρίλιος οι παγετοί γίνονται όλο και λιγότερο πιθανό και οι μέρες γίνονται μεγαλύτερες – επομένως γίνεται όλο και πιο εύκολο να μεγαλώνουμε πράγματα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εντελώς απλό, ειδικά όταν είστε βιώσιμος κηπουρός και προσπαθείτε πολύ σκληρά να μην χρησιμοποιήσετε τεχνητή θέρμανση. Προσπαθώ να απαλλαγώ από τη συνήθειά μου ως προς τον πολλαπλασιαστή, αλλά δεν τα κατάφερα: οι ντομάτες, για παράδειγμα, βρίσκονται επί του παρόντος στον πολλαπλασιαστή στο θερμοκήπιο στους πολύ ελάχιστους 10°C (50°F), καθώς οι θερμοκρασίες εξακολουθούν να πέφτουν περιστασιακά στο μηδέν (32°F) τη νύχτα και αυτό είναι πολύ κρύο για να τους κρατήσει χαρούμενους.

Συνεχίστε να διαβάζετε για το Greenery

Διαφήμιση

Ρυθμίσεις απορρήτου

Schreibe einen Kommentar